Podkładka Restobar to restauracja w Giżycku na Pasażu Portowym tuż przy wejściu na kładkę prowadzącą na giżyckie molo. Nowoczesne industrialne wnętrza, największy bar w okolicy ,dwa poziomy i taras z widokiem na Port Ekomarina oraz jezioro Niegocin. Nowoczesne, krótkie menu zmieniające się wraz z porami roku z naciskiem na dania z wołowiny, owoców mórz i jezior.
Nasze specjalności
Naszą specjalnością są steki z dojrzewającej wołowiny a także burgery i włoskie makarony. Lemoniady i pyszne desery będą zapewne smakowitym uzupełnieniem obiadu czy kolacji w naszej restauracji.
Rozrywka
Wieczorami Podkładka zamienia się w prawdziwy w pełni profesjonalny bar z kolorowymi drinkami i muzyką graną przez najlepszych DJ. Nie zapominamy również o kibicach, dla nich są rozwieszone duże monitory tak aby z każdego miejsca można było uczestniczyć w najważniejszych wydarzeniach sportowych. Podkładka Restobar to po prostu Grill & Chill na najwyższym poziomie.